Sesamkoekjes
22:04
Ingrediënten:
- 140 gram geroosterd sesamzaad (wit of zwart)
- een paar eetlepels geraspte kokos
- 2 eetlepels honing
- 2 eetlepels kokosolie
- 140 gram geroosterd sesamzaad (wit of zwart)
- een paar eetlepels geraspte kokos
- 2 eetlepels honing
- 2 eetlepels kokosolie
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Smelt de kokosolie in een kleine pan op het vuur totdat het smelt, meng dit met het sesamzaad en de honing.
- Bedek een bakplaat met bakpapier en stort hier je mengsel in.
- Verspreid het mengsel tot een plak van een kleine centimeter dik.
- Strooi de gerapte kokos erover en druk aan met je vingers.
- Zet dan de koek in de oven voor ongeveer 8 minuten. Let op: het brand snel aan dus blijf checken.
- Haal de koek uit de oven en laat de koek 15 tot 20 minuten afkoelen. Dit zorgt ervoor dat de koek lekker crunchy wordt.
- Snijd of breek de koeken in stukjes
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Smelt de kokosolie in een kleine pan op het vuur totdat het smelt, meng dit met het sesamzaad en de honing.
- Bedek een bakplaat met bakpapier en stort hier je mengsel in.
- Verspreid het mengsel tot een plak van een kleine centimeter dik.
- Strooi de gerapte kokos erover en druk aan met je vingers.
- Zet dan de koek in de oven voor ongeveer 8 minuten. Let op: het brand snel aan dus blijf checken.
- Haal de koek uit de oven en laat de koek 15 tot 20 minuten afkoelen. Dit zorgt ervoor dat de koek lekker crunchy wordt.
- Snijd of breek de koeken in stukjes
Smakelijk!
0 reacties