Healthy brownie
22:07
Ingrediënten:
- 1 kopje blanke hazelnoten (ongeveer 50 gram)
- 2 kopjes ontpitte dadels
- 3 eetlepels (rauwe) cacao poeder
- 3 eetlepels kokosrasp
- 1 eetlepel gesmolten kokosolie
- 1 kopje blanke hazelnoten (ongeveer 50 gram)
- 2 kopjes ontpitte dadels
- 3 eetlepels (rauwe) cacao poeder
- 3 eetlepels kokosrasp
- 1 eetlepel gesmolten kokosolie
Bereiding :
- Gooi de hazelnoten als eerste in je blender of mix het in een kom met een staafmixer.
- Snijd de dadels ondertussen in kleinere stukken.
- Als de noten zijn fijngemalen voeg je de dadels, het cacaopoeder en 2 volle eetlepels kokosrasp toe in de blender, mix het tot er een egale massa ontstaat.
- Nu verwarm je een eetlepel kokosolie totdat deze goed vloeibaar is geworden en voeg deze bij het brownie mengsel.
- Mix alle ingrediënten met de kokosolie nog een keer goed door.
- Schep het brownie mengsel in een schaal of afgesloten bakje en laat het minstens 2 uur in de koelkast hard worden.
- na deze laaaaaaaange 2 uur kan je eindelijk de brownie in stukken snijden. Besprenkel de bovenzijde met het overgebleven kokosrasp
- Gooi de hazelnoten als eerste in je blender of mix het in een kom met een staafmixer.
- Snijd de dadels ondertussen in kleinere stukken.
- Als de noten zijn fijngemalen voeg je de dadels, het cacaopoeder en 2 volle eetlepels kokosrasp toe in de blender, mix het tot er een egale massa ontstaat.
- Nu verwarm je een eetlepel kokosolie totdat deze goed vloeibaar is geworden en voeg deze bij het brownie mengsel.
- Mix alle ingrediënten met de kokosolie nog een keer goed door.
- Schep het brownie mengsel in een schaal of afgesloten bakje en laat het minstens 2 uur in de koelkast hard worden.
- na deze laaaaaaaange 2 uur kan je eindelijk de brownie in stukken snijden. Besprenkel de bovenzijde met het overgebleven kokosrasp
Tips:
- Wil je de brownie zoeter hebben? Gebruik dan nog een kopje rozijnen bij de ingrediënten.
- Of kun je niet genoeg krijgen van chocola, voeg dan nog wat eetlepels cacao nibs toe aan het mengsel, voordat je het over de schaal verdeeld.
- Wil je de brownie zoeter hebben? Gebruik dan nog een kopje rozijnen bij de ingrediënten.
- Of kun je niet genoeg krijgen van chocola, voeg dan nog wat eetlepels cacao nibs toe aan het mengsel, voordat je het over de schaal verdeeld.
Smakelijk!
0 reacties